Vilgots nyföddfotografering

För några veckor sen träffade jag en helt underbar liten familj som fick mig att bli alldeles varm inombords. Det var Vilgot 12 dagar som kom med sin mamma och pappa från Malmö för att göra en nyföddfotografering.

Jag kunde verkligen känna all den kärlek som dessa föräldrar har för sitt lille knytte, deras lycka. En liten ny människa som ligger dem så ömt och nära. Jag är stolt som fått föreviga de känslorna på bild, skapat fina nyföddfoton. Bilder som dessa föräldrar kan titta tillbaka på för att minnas känslan av att hålla deras nyfödda son i famnen. Bilder som Vilgot en dag när han själv är stor kommer värdesätta för att föräldrarna visar kärleken till honom och till varandra. Jag älskar verkligen att föreviga dessa små nyfödda människor men det allra finaste enligt mig är att få föreviga föräldrarna med sin nya lilla kärlek.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering, nyföddfotograf babyfoto babyfotografering Malmö Lund Skåne  Hjärtats bilder - Nyföddfotografering, nyföddfotograf babyfoto babyfotografering Malmö Lund Skåne  Hjärtats bilder - Nyföddfotografering, nyföddfotograf babyfoto babyfotografering Malmö Lund Skåne  Hjärtats bilder - Nyföddfotografering, nyföddfotograf babyfoto babyfotografering Malmö Lund Skåne Hjärtats bilder - Nyföddfotografering, nyföddfotograf babyfoto babyfotografering Malmö Lund Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *