Om mig

Jag heter Lina och är galet förtjust i choklad, trädgård och så förstås barn.

Jag kan med lycka säga att jag har mitt drömyrke. Jag får jobba med min passion varje dag, träffa fantastiska människor och skapa vackra minnen.

Jag har valt att specialisera mig på nyföddfotografering, gravidfotografering och babyfotografering för att jag tycker det finns inget vackrare än en blivande mamma, nykläckt liten bebis eller en halvåring som ler och skrattar.

Hjärtats bilder - Fotograf Nyföddfotograf Barnfotograf Malmö skåne Lund

Min studio ligger i Genarp, nära Malmö och Lund. Jag bor här med min fantastiske man och våra tre underbara barn, Molly, Emil och Viktor. Dessa människor är mina fyra bästa vänner i livet och min lycka.

Det är min prioritet att en fotografering hos Hjärtats bilder ska innebära en unik helhetsupplevelse med glädje och äkthet. Låt mig fånga er berättelse i bilder som talar till hjärtat. Hjärtats bilder.

Varmt välkommen.

 

 

Utbildning

Jag har gått flera kurser för att utveckla mitt fotograferande och mitt företag. Jag brinner som ni redan vet för nyföddfotografering. Och för att vara en riktig duktig nyföddfotograf krävs kunnande i säkerheten kring att hantera en nyfödd och att förstå den nyföddas fysik och psykologi, att behärska ljus, att komponera en bild, att arbeta med former och färger på rätt sätt för att bebisen ska framträda på ett vackert sätt i bilden och mycket mer.  Därför tar jag varje chans jag får att gå kurser som kan hjälpa mig att bli en ännu bättre nyföddfotograf.

Här är ett litet urval av alla de kurser jag gått:

- The Creative Newborn Photography Studio. Online workshop med Julia Kelleher. 

- Bumps to Babies: Photographing Motherhood. Online workshop med Kelly Brown och Sue Bryce.

- Newborn Posing. Online workshop med Kelly Brown. 

The art of Pregnancy & Newborn Photography. Online workshop med Ana Brandt.

- Professionell Nyföddfotografering. Workshop med Soutine Photography. 

  • - Nyföddfotografering, posering och hantering. Workshop med Laila Villebeck.

 

Top