Nyföddfotografering

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfotgraf nyföddfoto babyfoto Malmö Lund Skåne

Vackra nyföddbilder är en investering för livet

I en avslappnad och trygg miljö erbjuder jag en minnesvärd nyföddfotografering där du som förälder får möjlighet att slappna av, njuta och titta på medans jag tryggt och säkert tar hand om er bebis och skapar unika bilder till er. 

Jag är utbildad nyföddfotograf och hos mig kan ni vara trygg med att lämna över ert barn i någon annans händer. Barnets säkerhet och trygghet är oerhört viktig för mig. Jag skaffat mig stor kunskap och erfarenhet inom yrket och är också mamma till tre barn. Tryggt och säkert hanterar jag de små, medan jag skapar helt unika minnen till er. Bilder som jag vet kommer leva i generationer framöver, bilder som talar till hjärtat.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfoto Malmö Lund Skåne

Jag kommer passa er extra bra om ni söker:

 • Nyföddfotografering i en trygg och lugn miljö

• En utbildad nyföddfotograf som älskar sitt yrke

• Tidlösa porträtt av ert nyfödda barn

• Rekvisita i jordnära och mjuka färger

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfoto Malmö Lund Skåne

Boka under graviditeten

Er bokning gör ni i slutet av er graviditet så jag kan säkerställa en plats till er i kalendern. Jag antecknar ert beräknade förlossningsdatum och när er bebis är född meddelar ni mig den glada nyheten och tillsammans bokar vi in ett fotograferingsdatum.

Barnets ålder

Barnets ålder spelar stor roll vid en nyföddfotografering. Den bästa åldern är mellan levnadsdag 4-12, om bebisen och ni föräldrar mår bra rekommenderar jag man fotograferar under barnets första levnadsvecka. I den här tidiga åldern sover de oftast tyngre och efter att ha legat trångt och mysigt i mammas mage är det naturligt för en nyfödd att kura ihop sig och de är mer formbara.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfoto nyföddfotograf babyfoto Malmö Lund Skåne

Familj- och syskonbilder

Familj- och syskonbilder är självklart en del av fotograferingen.

Barn blir snabbt uttråkade och rastlösa så därför brukar jag börja med familj- och syskonbilderna. Sen är det bra om någon av föräldrarna eller någon annan vuxen kan gå iväg med syskonen. Det ger oss lugn och ro att fokusera på bebisen och arbeta ostört. 

Inför nyföddfotograferingen

Inför nyföddfotograferingen kommer vi boka en personlig konsultation som antingen sker över telefon eller att ni kommer till min studio. Jag tar reda på era önskemål och funderingar kring nyföddfotograferingen. Diskuterar rekvisita, färger och poser. Om ni önskar syskon- och familjebilder med mera.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfoto Malmö Lund Skåne

Under nyföddfotograferingen

Alla nyföddfotograferingar görs i min studio i Genarp som ligger nära Malmö och Lund. Där har jag tillgång till den rekvisita och utrustning som behövs för att genomföra en lyckad nyföddfotografering.

När ni kommer till min studio visar jag er till rätta och när bebisen är nymatad tar jag hand om er lilla bebis, bär och vyssar för att få er bebis att känna sig trygg hos mig och förbereder bebisen inför fotograferingen. Ni får naturligtvis vara med i studion under hela fotograferingen.

En nyföddfotografering brukar ta 2 timmar att genomföra vilket medför att vi kan ta det lugnt och pausa för matning och blöjbyten. Värmefläkten är på för att hålla er bebis varm och nöjd. Vi tar det lugnt under hela fotograferingen och allt sker på bebisens villkor. Säkerheten är absolut det viktigaste och jag är alltid försiktig och aktsam om bebisen. Allt för att ni och er nyfödda ska känna er trygga hos mig.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering Malmö Lund Skåne

Efter nyföddfotograferingen

 Efter fotograferingen påbörjar jag en urvalsprocess där jag väljer ut de bästa bilderna för redigering. 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaka till mig för en bildvisning. Bildvisningen börjar med ett vackert bildspel som sällan lämnar ett öga torrt. Efter bildspelet bestämmer ni vilka digitala filer och produkter ni vill beställa. Önskar ni enbart köpa digitala filer kan ni få ett onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån.

Hjärtats bilder - Nyföddfotografering nyföddfoto nyföddfotograf babyfoto Malmö Lund Skåne

 

Kontakt

Känner du dig redo att boka en nyföddfotografering? Har du några frågor kring en nyföddfotografering? Kontakta mig för att boka din fotografering och tillsammans skapar vi minnesvärda bilder som talar till hjärtat, hjärtats bilder. 

Fotograf Lina Johansson, Hjärtats bilder. Gravidfotograf, nyföddfotograf, barnfotograf och familjefotograf. Utgår från Genarp men tar uppdrag i Malmö, Lund, Lomma, Dalby, Södra Sandby, Staffanstorp, Veberöd, Svedala och övriga Skåne.

Top