Gravidfotografering

Hjärtats bilder - Gravidfotografering Malmö Lund Skåne

GRAVIDFOTO

Att dokumentera sin graviditet och ta vackra gravidbilder är ett minne för livet. Jag tar klassiska och tidlösa porträtt där vi fokuserar på din växande mage. 

Vill ni fotograferas tillsammans med partnern eller dina barn så är de hjärtligt välkomna.

Om ni önskar ha med något personligt i bilderna som betyder något speciellt för dig och din familj så får ni givetvis ta med de sakerna. Det kan t ex vara en ultraljudsbild eller ett gosedjur ni köpt till bebisen. 

Hjärtats bilder - Gravidfotografering Malmö Lund Skåne

LAGOM STOR 

Jag brukar rekommendera en gravidfotografering görs någonstans kring v 31-35, då brukar man komma in i en period i graviditeten då man känner sig vacker och magen är lagom stor. Men det är som sagt så individuellt och ni är välkomna till mig för en gravidfotografering när ni själva önskar.

INFÖR GRAVIDFOTOGRAFERINGEN

Inför gravidfotograferingen  kommer vi boka en personlig konsultation som antingen sker över telefon eller att ni kommer till min studio. Jag tar reda på era önskemål och funderingar kring gravidfotograferingen. Diskuterar kläder, färgval med mera.

Efter gravidfotograferingen

 Efter fotograferingen påbörjar jag en urvalsprocess där jag väljer ut de bästa bilderna för redigering. 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaka till mig för en bildvisning. Efter bildspelet bestämmer ni vilka digitala filer och produkter ni vill beställa.  Önskar ni enbart köpa digitala filer kan ni få ett onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån.

 Kontakt

Känner du dig redo att boka en gravidfotografering? Har du några frågor kring en gravidfotografering? Kontakta mig för att boka din fotografering och tillsammans skapar vi minnesvärda bilder som talar till hjärtat, hjärtats bilder. 

Fotograf Lina Johansson, Hjärtats bilder. Gravidfotograf, nyföddfotograf, barnfotograf och familjefotograf. Utgår från Genarp men tar uppdrag i Malmö, Lund, Lomma, Dalby, Södra Sandby, Staffanstorp, Veberöd, Svedala och övriga Skåne.

Top