Babyfotografering

Hjärtats bilder - Barnfotografering Familjefotografering Malmö Lund Skåne

Olika åldrar som är fina att föreviga på bild

4 månader : Er bebis kan nu ligga på mage och hålla upp sitt huvud. Tycker fortfarande om att ligga på rygg och kanske ta tag i tårna. Ler och tittar nyfiket omkring. Ursöta bilder. 

7-8 månader :  Er bebis kan nu sitta och har kanske även börjat krypa omkring på upptäcktsfärder. De är fulla med leenden, grimaser och tindrande ögon. När de precis lärt sig sitta är min favoritålder att dokumentera efter nyfödd.

12 månader : Nu är bebistiden över och ert barn är på väg in i en ny fas i livet. Kanske har ditt barn börjat gå eller så är er lille äventyrare på väg att lära sig.

Hjärtats bilder - Barnfotografering Familjefotografering Malmö Lund Skåne

 Inför fotograferingen

Inför fotograferingen kommer vi boka in en personlig konsultation som antingen sker över telefon eller att ni kommer till min studio. Jag tar reda på era önskemål och funderingar kring fotograferingen, diskuterar klädval med mera.

Hjärtats bilder - Barnfotograf barnfotografering babyfotografering Malmö Lund Skåne

 Under fotograferingen

Det är viktigt att barnen inte känner sig tvingade till något under fotograferingen. Genom att har roligt leker vi fram de härliga bilderna och fångar ert barns naturliga uttryck på bild. På så sätt får vi fram ert barns personlighet i bilderna, bilder ni kommer älska.

Ett piggt, mätt och nöjt barn är en förutsättning för en lyckad fotografering. Därför bokar vi in den tid på dagen när barnet brukar vara som piggast. Se också till att barnet har ätit ordentligt innan fotograferingen.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen påbörjar jag en urvalsprocess där jag väljer ut de bästa bilderna för redigering. 2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka för ert bildvisning- och beställningsmöte. Bildvisningen börjar med ett vackert bildspel som sällan lämnar ett öga torrt. Efter bildspelet tittar vi på produkter och ni beställer det ni önskar.  Önskar ni enbart köpa digitala filer kan ni få ett onlinegalleri så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån.

Hjärtats bilder - Barnfotografering Familjefotografering Malmö Lund Skåne

 

Kontakt

Känner du dig redo att boka en fotografering? Har du några frågor kring en barnfotografering eller familjefotografering? Kontakta mig för att boka din fotografering och tillsammans skapar vi minnesvärda bilder som talar till hjärtat, hjärtats bilder. 

Fotograf Lina Johansson, Hjärtats bilder. Gravidfotograf, nyföddfotograf, barnfotograf och familjefotograf. Utgår från Genarp men tar uppdrag i Malmö, Lund, Lomma, Dalby, Södra Sandby, Staffanstorp, Veberöd, Svedala och övriga Skåne.

Top