Eriks barnfotografering

Här har ni Erik 9 månader. En riktig liten prins som tog mitt hjärta med storm för några veckor sen när jag fotograferade honom. Vi hade det verkligen riktigt roligt tillsammans. Eriks underbara mamma Linda, som jag lärt känna genom mammagruppen här i Genarp, hjälpte mig att busa och skoja med Erik allt vad vi kunde för att få till dessa fina guldkorn. Vad jag älskar att fotografera barn, jag blir alldeles varm i hjärtat av dessa små individer. Tack för en helt fantastisk barnfotografering.Hjärtats bilder - Barnfotografering barnfotograf babyfotografering babyfoto Malmö Lund Skåne

Hjärtats bilder - Barnfotografering barnfotograf babyfotografering babyfoto Malmö Lund Skåne

Hjärtats bilder - Barnfotografering barnfotograf babyfotografering babyfoto Malmö Lund Skåne

Hjärtats bilder - Barnfotografering barnfotograf babyfotografering babyfoto Malmö Lund Skåne

Hjärtats bilder - Barnfotografering barnfotograf babyfotografering babyfoto Malmö Lund Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *